Venus in Leu, din 5 iunie 2015 – mai stralucitor decat o mie de sori

Venus in Leu, din 5 iunie 2015 – mai stralucitor decat o mie de sori

 In semnul regal al mandriei si puterii, Zeita Iubirii - Venus devine o Regina. Planeta relatiilor, a abilitatilor sociale, a banilor si a artei va trece prin Leu, in perioada 5 iunie – 18 iulie, reintorcandu-se in acest semn in data de 31 iulie, pana pe 8 octombrie.

Semnul Leului este guvernat de Soare, drept urmare este vivace si radios, asemeni centrului stralucitor al sistemului nostru solar. Leul reprezinta un semn fix, masculin, ce intruchipeaza energia Focului. Natura Leului este grandioasa si magnifica si pana si civiliatul Venus isi permite sa treaca de varf atunci cand tranziteaza cel mai focos semn al Zodiacului. Principiile gratiei sociale, ale armoniei si frumusetii intruchipate de Venus absorb focul solar al inimii, pulsand de viata si onoare. Cu Venus in Leu, iubirea si relatiile umane devin un vehicul pentru hranirea, dezvoltarea si evolutia Sinelui.

In termeni mai concreti, acesta este un tranzit care poate da un impuls ...... [citeste continuarea articolului pe astroacafe.ro] 

Comentarii
Citeste si: