Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invită în tabăra de Creație și ReCreație Conștientă

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita in tabără de Creație și ReCreație Conștientă: A FI și A PRIMI TOT ce EȘTI
Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invită în tabăra de Creație și ReCreație Conștientă

In perioada11-15 decembrie 2014

Revenim cu o tabara noua, la final de an, care sa te sprijine sa te daruiesti tu, tie, in totalitate. E ca un dar pe care ti-l faci de Craciun, acela de a te primi exact asa cum esti, cu toate alegerile tale de pana acum si, mai ales, cu toate alegerile si posibilitatile disponibile catre care te poti deschide din acest moment. 

Este o tabara creata pentru aceia care se afla in plin proces de transformare a constiintei si aleg sa fie si mai mult din ce pot fi, sa-si creeze constient propria realitate, relatiile si viata, cu ajutorul unor instrumente puternice care sa-i ajute sa paseasca dincolo de limitari. Pentru cei care sunt gata sa elibereze judecati si puncte de vedere care-i opresc sa se primeasca in totalitate ca cine sunt si sa se exprime cu usurinta si libertate, in orice context si imprejurare.

O astfel de experienta, intr-un astfel de loc, este mereu o binecuvantare si o intoarcere la intelepciunea interioara, punandu-ne in contact cu fiintainfinta, cu starea naturala de A FI pur si simplu cine suntem si a crea constient noi posibilitati pentru viatanoastra. E bucurie, e creatie, e libertate interioara si exterioara. E pace.

Ce-ar fi sa recunosti ca judecatile tale si ale celorlati sunt minciuni si ca poti face alegeri din libertate si incredere in momentul prezent? Cum ar fi daca ai primi tot ce apare in viata ta, cu usurinta? Dar daca ai sti in fiecare moment ce sa alegi, fara sa te mai prefaci ca nu stii? Si daca bucuria ta ar fi singurul scop al alegerilor pe care le faci? 

Ne propunem sa cream impreuna un context in care fiecare sa primeascainformatii si mai ales experiente, nutritive pentru Corp, Minte si Suflet. Sa fie ca o ReCreatie, prin detasare de rutina vietiitraite in mare parte in minte, si eliberare de orice presiune cotidiana, recrearea starii naturale de bucurie prin a fi pur si simplu cine esti si a descoperi mai mult din ce poti fi.

Vei practica un set de instrumente, cu care, dupatabara, te vei putea antrena singur si vei putea face alegeri adecvate in viata. Acest workshop a fost creat  pentru tine, daca doresti sa te antrenezi si sa inveti sa faci alegeri constiente, cu inima, singurele alegeri autentice. Vei primi "uneltele" necesare, care te vor ghida in fiecare moment al existentei tale.  Te vei debarasa de programe ale trecutului, de resentimente. Te vei antrena in a crea constientposibilitati, in fiecare moment.

Cine poate participa?
Oricine a participat cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Ce iti propunem?
Trei zile de antrenament, workshop, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul 
Nicoletei Svârlefus (consciouslifecoach, consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, speakerinspirational, astrolog) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).

Vei experimenta:

- deschiderea inimii si accesarea  puterii interioare;
- crearea unui spatiu pentru nou, pentru creativitate si miracole, in orice domeniu al vietii tale;
- starea de prezenta;
- transformarea "programelor" mentale care incaiti mai perturba linistea, credinta si bucuria;
- exprimare cu libertate si putere, in orice situatie;
- cum sa fii creativ, sa actionezi dincolo de "e imposibil", "e greu", "e complicat", "nu sunt eu de vina", etc.
- alegerea usurintei in locul suferintei;
- cum sa-ti asculti inima si sa te lasi ghidat de ea;
- iubirea, acceptarea si increderea in tine;

Cum
- workshop-uri
- practica, prin exercitii permanente individuale si de grup;
- activitati creative si recreative, jocuri, distractie;

Citește AICI detalii despre programul și regulile taberei

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Va asteptam cu bucurie!

 

Aici poti citi impresiile participantilor la taberele anterioare!

 

 

Comentarii
Citeste si: