Totul despre Gemeni

Alege alta zodie

zodia Gemeni

Caracteristici generale

Semnificatie (in tema natala) : Casa astrologica ocupata de Gemeni intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul isi manifesta curiozitatea, inteligenta, jovialitatea, dar si superficialitatea. De asemenea, indica si zona in care reusim sa ne dedublam, sa fim flexibili, adaptabili si comunicativi.


Verb: „eu gandesc”;

Element: Aer;

Calitate: Mutabil;

Energie: Yang;

Guvernator: Mercur;

Casa astrologica: Casa a III-a;

Zi: Miercuri;

Culoare: Violet;

Piatra pretioasa: Agat;

Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani;

Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970).

Personalitate

Profesie

In primul rand, Saturn mai sta in casa muncii pana in decembrie 2014, ceea ce inseamna ca in continuare exista posibilitatea unor retrictii, blocaje, amanari si intarzieri. Sentimentul este de constrangere, de limitare si neajuns. Ideile si solutiile pe care le ai sau le descoperi pe parcurs par sa nu-si gaseasca contextul potrivit intotdeauna. Fie ai nevoie sa angajezi pe cineva, dar nu dispui de resursele financiare necesare, fie se fac restructurari la locul de munca si esti nevoit sa preiei si sarcinile altora… In orice caz, e o perioada care-ti testeaza in continuare rabdarea, intelepciunea si capacitatea de a accepta realitatea asa cum este. Uneori pare ca te afli pe un teren arid, in desert. Nu vezi nimic la orizont. Cu toate acestea, exact in astfel de momente este vital sa continui sa privesti in jur, sa mergi inainte cu incredere si sa faci tot ce poti mai bine in fiecare moment. Saturn niciodata nu uita sa recompenseze o munca bine facuta, o atitudine responsabila si smerenia in fata provocarilor. Pe de alta parte, in zona carierei se afla Neptun, astrul care guverneaza emisfera dreapta, zona care tine de creativitate, inspiratie, imaginatie. Neptun va ramane in Pesti, in aceasta zona a horoscopului tau general, pana in 2024. In acest an te poti bucura de expunere publica, ca urmare a unor manifestari artistice, creative sau caritabile. In orice caz, incet incet, imaginea ta devine tot mai populara, pe masura ce inveti sa-ti exprimi latura creativa, imaginativa, intuitiva. Pentru ca da, e momentul sa inveti sa te manifesti si dincolo de ratiune si logica. Marte in Balanta, in prima jumatate a anului, te ajuta sa te exprimi cu usurinta, sa iesi in fata, sa-ti pui in valoare calitatile si talentele. Devii tot mai atent la cum te prezinti in lume, creezi tot mai mult, te poti implica in proiecte care necesita talent artistic, simt estetic, charisma. Ai ocazia sa descoperi aspecte noi ale tale, abilitati si talente pe care nici nu banuiai ca le ai.

Sanatate

Dragoste

Exista numeroase oportunitati, in acest an, sa-ti construiesti povestea de iubire la care ai visat atata timp. Marte se va afla in sectorul iubirii, in Balanta, nu 7 saptamani ca de obicei, ci 8 luni. Asadar, aceasta zona este extrem de dinamica, daca luam in calcul si faptul ca Marte va fi retrograd din 1 martie pana pe 2 mai. In plus, Nodul Nord lunar va trece din Scorpion in Balanta, pe 19 februarie, unde va sta aproape 2 ani. Asadar, incepi sa te concentrezi foarte mult asupra relatiei de cuplu, a vietii sentimentale, dar si asupra relatiei cu copiii si creativitatii in general. Chiar daca vor fi si tensiuni, deziluzii, dezechilibre sau alt tip de provocari, e cert ca pentru tine, anul 2014 aduce mai multa dinamica, incredere, farmec personal, chiar bucurie de viata si seninatate in abordarea tuturor relatiilor. Totusi, in perioada 1 martie- 20 mai, e bine sa eviti orice inceput de relatie noua si orice decizie importanta cu efect pe termen lung, fie ca esti singur sau nu. Pentru cuplurile deja sudate, vor fi probabil cateva „cutremure” si schimbari de tot felul. Sunt posibile inclusiv derapajele amoroase, flirturile care pot ajunge mult prea departe la un moment dat, jocuri ale seductiei care pot provoca daune relatiei. Totusi, folosita constructiv, energia martiana poate revigora si innoi relatia. Daca iti doresti un copil, acest an este cel mai favorabil pentru a-l concepe. Beneficiezi de suport astral in acest sens si, chiar si daca exista probleme, disfunctii de natura fizica sau alte piedici cu care te-ai confruntat pana acum, acestea toate pot fi rezolvate. De amintit si faptul ca Jupiter in Leu, incepand din 16 iulie, pune umarul si te ajuta sa creezi contextele necesare in care sa intalnesti partenerul potrivit, mai ales in timpul deplasarilor, prin relationarea cu persoane din vecinatatea spatiului de locuit sau prin corespondenta.

Compatibilitate

Comentarii