Creează-Ți Anul 2015! Workshop anual - 11 ianuarie 2015

Eveniment anual, de antrenament, creativitate si inspiratie, cu Nicoleta Svârlefus: Creeaza-ti anul 2015! Posibilitati nelimitate, Alegeri Constiente, Creativitate, Usurinta, Bucurie
Creează-Ți Anul 2015! Workshop anual - 11 ianuarie 2015

Eveniment anual, de antrenament, creativitate si inspiratie, cu Nicoleta Svârlefus:

Creeaza-ti anul 2015!

Posibilitati nelimitate, Alegeri Constiente, Creativitate, Usurinta, Bucurie

Ne aflam deja la a 4-a editie a evenimentului anual "Creeaza-ti anul..." si, de fiecare data, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Fiecare participant a primit daruri, mesaje, claritate, entuziasm, usurinta si inspiratie. Pentru ca, intr-un spatiu care imputerniceste si inspira, e natural sa recunosti ceea ce stii deja si sa treci dincolo de limitarile unor planuri, strategii, obiective sau calcule. Redevii constient, te asezi cu totul in prezent si ai incredere in fiecare pas, fiind pe deplin constient ca anul 2015 si orice alt an viitor este ACUM, este creat in acest moment. Iar acest moment contine Toate posibilitatile si face disponibile Toate alegerile.

Acest eveniment este ca un loc de joacă, in care aducem mai multă constienta, dar o facem cu bucurie, usurinta si... joc.

Chiar si fara a stabili obiective, interesant este ca, pentru majoritatea participantilor, intentiile declarate la inceputul anului, in acest context, s-au materializat.

Anul 2015 este creatia fiecaruia dintre noi, la fel cum a fost si 2014. Chiar daca nu stim mereu cum cream experientele, adevarul este ca noi le cream, le chemam, fiindu-le Sursa.

Am incheiat o etapa, o binecuvantam si acceptam, apoi trecem la urmatoarea, indiferent ca impartim timpul in zile, luni sau ani. Inainte insa sa trecem la o noua etapa, e necesar sa cream un spatiu liber, in care putem aseza intentiile si experientele care ne inspira.

Te invit, asadar, la acest workshop, pentru a crea impreuna un spatiu liber de judecati si rezistenta, in care sa-si aiba loc inspiratia, iubirea, prezenta, claritatea si cat mai multa constienta. Sa intelegem in ce punct ne aflam, din punct de vedere astrologic, energetic si al transformarii/evolutiei constiintei. Sa ne antrenam in acceptare si in creatia constienta, sa exersam si sa experimentam impreuna ghidarea interioara, recunostinta pentru tot ce traim acum, distinctia intre adevarul interior si punctele de vedere exterioare, recunoasterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realitatii prin alegeri constiente, creatia dincolo de limitari.

Vezi AICI programul și condițiile de înscriere

Comentarii
Citeste si: