Astrocafe.ro si Nicoleta Svârlefus te invita la: Traieste-ti Unicitatea! Esenta Creativitatii si Libertatii!

In procesul de transformare si autocunoastere, in care ne-am angajat unii dintre noi, am tot dat la o parte "coji de ceapa", strat dupa strat, convingere dupa convingere. Am identificat tot felul de etichete care ne-au fost lipite pe frunte si definitiiinvatate pe de rost, despre noi si despre lume
Astrocafe.ro si Nicoleta Svârlefus te invita la: Traieste-ti Unicitatea! Esenta Creativitatii si Libertatii!

Energia in care am crescut a fost una a imitatiei (celor care stiu mai bine decat noi "cum se traieste" sau "cum se face" un lucru), a conditionarii si judecatilor. In loc sa invatam sa ne acceptam unicitatea si sa o imbratisam, am fost incurajati sa ne inghesuim in forme limitate care mai de care mai nepotrivite, pentru a fi "in randul lumii". "Trebuie sa fii asa si pe dincolo, trebuie sa faci asta si cealalta, trebuie sa... Totul sub umbrela lui trebuie."

Nu intamplator, probabil, anuntam acest eveniment exact in ziua intrarii lui Jupiter in Leu. Este un moment astral in ton cu tema acestui workshop si un tranzit care ne poate sustine in a ne trai unicitatea, daca invatam sa ne servim constient de energia lui. Vedem cum se aseaza lucrurile si, daca e timp, in ziua intalnirii vorbim putin si despre energia jupiteriana nuantata de Leu, precum si despre zona de viata activata in cazul fiecarui participant, de acest tranzit. :)

Daca simti ca e momentul sa-ti explorezi si manifesti si mai mult Unicitatea cu darurle ei cu tot, te asteptam cu drag,

Duminica, 27 iulie 2014 (10:30h- 18:30h) Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauza de pranz, de cca 1h.

In Bucuresti (detaliile despre locul de desfasurare le vor primi participantii)

Citește mai multe detalii pe astrocafe.ro

Comentarii
Citeste si: