Curs ONLINE de autocunoaştere şi dezvoltare personală

Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat: Curs ONLINE de autocunoaştere şi dezvoltare personală disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări în viaţa sa, începând din interior. Avantajul major faţă de un curs la clasă este că primeşti îndrumare personalizată, pe parcursul a aproximativ 40 zile (maximum 60 zile).

Atmosfera astrala IULIE 2015. Viata e o scena

Luna Iulie este iarăși o perioadă în care vom avea de-a face cu multă apă – și la propriu, și la figurat. Este semn că traversăm ani importanți, în care simbolistica Apei ne urmărește îndeaproape. Apa își va face simțită prezența prin manifestările deja arhicunoscute: emoții accentuate, sondarea sufletului, intuiție, subiectivism, dar și ploi deosebite sau deloc, inundații, regim distorsionat al apei atât în organismul nostru, cât și în natura înconjurătoare.

Traieste Viata pentru care ai fost Creat! Workshop transformational, IAȘI, 25-26 aprilie 2015

Daca simti ca e momentul pentru o viziune noua in viata ta, te astept cu drag la workshopul transformational: TRĂIEȘTE VIAȚA PENTRU CARE AI FOST CREAT! 25-26 aprilie, IAȘI, cu Nicoleta Svârlefus Acest workshop a fost creat în octombrie 2008, iar de atunci a produs transformarea catorva sute de oameni, până în prezent. Spaţiul creat la acest curs a fost şi este, mereu, magic. Cei mai mulţi participanţi au apreciat că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa lor.

Workshop transformațional: RELAȚII CONȘTIENTE. Transformarea semnificațiilor

Acest workshop se adresează atât celor aflaţi într-o relaţie, cât şi celor care îşi doresc una, întrucât, în ambele cazuri, cursul lucrează asupra programelor vechi, cauzelor subtile ale tiparelor repetitive experimentate în relaţii de-a lungul vremii. Te ajută să capeţi o nouă viziune, să transformi percepţia, să te desprinzi de trecutul tău sau al părinţilor în ce privesterelatiile, să creşti iubirea existenţa, să ai mai multă uşurinţă şi bucurie în orice context relaţional

Traieste Viata pentru care ai fost Creat! Workshop, 14-15 februarie 2015

Acest workshop a fost creat în octombrie 2008, iar de atunci a produs transformarea catorva sute de oameni, până în prezent. Spaţiul creat la acest curs a fost şi este, mereu, magic. Cei mai mulţi participanţi au apreciat că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa lor. Cursul "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat" este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări si să aducă vindecare în viaţa sa, începând din interior, pentru oricine simte ca pote fi mai mult decat a manifestat pana acum si vrea sa isi traiasca viata cu constienta, creativitate si libertate.

Prietenie cu banii

Workshop transformational, cu Nicoleta Svârlefus- conscious life coach, consilier pentru dezvoltare personala si spirituala, astrolog, speaker inspirational si transformational, autor, proprietar & autor Astrocafe.ro

CuVântul Inimii. Tabără, 18-22 septembrie 2014

Tabara de Expresie Autentica a Sinelui, prin Cuvânt: CuVântul Inimii 18-22 septembrie 2014, Moeciu de Sus, cu Nicoleta Svârlefus O tabara noua, a treia din acest an! Inca o experienta transformatoare, de creatie interioara si expresie autentica a sinelui, prin Cuvant. Un context potrivit pentru a experimenta puterea creatoare a cuvantului si alinierea acestuia cu starea naturala a fiintei, cu cine esti in mod autentic.

6 Remedii Feng Shui pentru abundenta financiara

Poate parea greu de crezut ca mutarea unor lucruri din casa sau de la birou, potrivit artei feng shui, te poate ajuta sa castigi mai multi bani. Tot ceea ce vezi, atingi si traiesti zi de zi are o...